Gratis Fragt

Hvordan får man hvide tænder?

Få Flotte Hvide Tænder Med En Professionel Tandblegning

Har du også altid ønsket dig at have lige så flotte hvide tænder som man ser filmstjernerne fra Hollywood har? Hvis det er tilfældet, så er du ikke alene. Hvide tænder har altid været noget som de rige og smukke havde, men resten af os har måtte nøjes med tænder der havde et gult skær eller måske lidt misfarvninger. Uanset hvor meget vi har børstet og skrubbet på tænderne med diverse former for tandpasta, så har det sjældent hjulpet ret meget. Heldigvis er det nu blevet muligt for alle at få hvide tænder som filmstjernerne.

 

Hvide tænder med en tandblegning

Metoden til de flotte hvide tænder hedder tandblegning og det er også den metode som skuespillerne har brugt gennem tiden. Deres tænder var ikke anderledes end vores før de blev stjerner, men efterhånden som de tjente gode penge, så havde de råd til at få gjort noget ved deres tænder. Ofte er de blevet rettet op med tandbøjler eller ved kirurgi og efterfølgende blevet bleget i en effektiv tandblegnings proces. Engang var sådan en blegning af tænder dyrt og forbeholdt de få, men nu er det noget hvor alle kan være med

 

Blegning af tænder så de bliver hvide

Når du gerne vil have flotte hvide tænder, så er det vigtigt at du vælger den rigtige metode. En tandblegning er nok noget som de fleste kan få og kan betale, men det er ikke ensbetydende med, at det er noget du bør foretage hjemme over håndvasken med en gang klorin eller brintoverilte. Vi taler stadig om din tænder og selvom de virker sunde og stærke, så kan de altså ikke klare hvad som helst. Chancen for at du selv kommer til at gøre uoprettelig skade er stor. NewSMiLE tilbyder den samme behandling, som du kan få ved din tandlæge, nemlig hjemmeblegning med individuelt tilpassede blegeskinner.Glem alt om TV shop produkter, hvor du selv skal koge en blegeskinne, det kan være direkte skadeligt, da skinnerne passer så dårligt at hovedparten af blegegelen løber ud i munden.
En blegning af dine tænder skal foretages rigtigt første gang, for hvis først det er gået galt, så kan det let blive meget værre end udgangspunktet.
Hvide tænder ser bare bedre ud, men kun hvis det er gjort ordentligt. Det skal jo gerne se naturligt ud, selvom du har fået hjælp til det.

 

Hos NewSMiLE har vi gjort det nemt for dig:

Bestil, tag aftryk, og send retur.

Vi betaler 3 gange porto.