Gratis Fragt

5 TEGN PÅ AT DU SKÆRER TÆNDER OM NATTEN...

5 TEGN PÅ AT DU SKÆRER TÆNDER OM NATTEN...


Er du skyldig i at skære tænder om natten? Når du driver ud i drømmeland, ville du aldrig forestille dig, hvad der sker i din krop, som du ikke har kontrol over. Dit system er optaget af at oprettet nye celler for at holde dig glad og sund, men du laver også nogle ufrivillige ting, der kan forårsage store problemer.

At skære tænder kaldes medicinsk bruxisme. Enhver, der bider eller presser tænder under søvn, kan diagnosticeres med dette problem.

At skære tænder (bruxisme) om natten er et problem, som mange mennekser ikke er klar over, at de gør, fordi de sover. Forekommer hos omkring 70 procent af alle mennesker.

Men hvad er de 5 tegn så, og hvordan løser vi problemet ?
 

1: EMALJESLID 

Du tager til din tandlæge, og får tjekket din emalje. De kan fortælle dig om den har taget skade, din emalje kan ikke erstattes, så derfor må vi passe på den. At skære tænder kan blive en dyr og smertefuld vane, hvis der ikke bliver taget hånd om det i tide.

2: Forstyre din partners søvn 

At skære tænder kan være en støjende begivenhed for din partner. Hvis din partner føler sig forstyrret i sin nattesøvn, kan det i fleste tilfælde skyldes at du skære tænder eller snorker. (LØSNINGEN LÆNGERE NEDE)

3: Hovedpine

Hovedpine og tandproblemer går hånd i hånd. Du tænker sikkert at det skyldes nakkeproblemer eller andet, men det kommer fra at skære tænder om natten. Måden du kan tjekke dette på er, at åbne og lukke din mund, høre du en poppende lyd. Så er det dine led som er slidt, foregår det i en længere periode kan det skabe alvorlige problemer. 

4: Smerter i dine tænder 

Det er kun naturligt, at når du først har slidt emaljen væk, at du får tandsmerter. Grunden er at emaljen beskytter dine tænder, så hvis dine tænder er ekstra følsomme, når du tager en bid af noget varmt eller koldt kan det, skyldes at du skærer tænder om natten.

5: Ansigtssmerter

Du kender det sikkert? følelsen når du har lavet en god omfattende træning, når din krop ikke er vant til det, den bliver øm? Dit ansigt kan føles på samme måde efter en nat med tænderskæring. Du arbejder med muskler på en måde, som de ikke er beregnet til. Så det er kun naturligt at der er en følelse af ubehag efter sådan en nat.


Men hvad er så løsningen på dette? De fleste vil sige 'Køb en bideskinne' Det er også en rigtig god ide, men mange gør den fejl at købe en 'billig' bideskinne på nettet, som desværre kan forværre dine problemer.. Se vores video omkring problemet med billige bideskinner (KOG SELV SKINNEN)